top of page

WAXEN

Hot Wax
Bij deze methode wordt de huid gereinigd en voorbehandeld met een kalmerende olie. De olie zorgt voor een beschermlaag tussen de wax en de huid. Vervolgens brengt de huidtherapeut met een houten spatel de vloeibare wax aan op het te behandelen gebied. Zodra de wax is uitgehard wordt deze met een snelle beweging verwijderd. Tot slot wordt de huid gekalmeerd d.m.v. een verzorgende crème met kamille extract.

Waxen is een methode om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Bij BroerZen® Huidtherapie wordt gebruik gemaakt van twee verschillende methodes: Strip Wax en Hot Wax.

Strip Wax
De Strip Wax methode wordt gebruikt voor grotere lichaamsoppervlaktes, zoals de benen, rug, borst, armen, oksels en bikinilijn. Nadat de vloeibare wax op de huid is aangebracht, wordt hier een strip op aangebracht die daarna in één snelle beweging verwijderd wordt.

De Hot Wax wordt voornamelijk toegepast in het gelaat. Bij BroerZen® Huidtherapie wordt gebruik gemaakt van Lycon Precision Wax. Hier is bewust voor gekozen, omdat deze wax het meest huidvriendelijk is en geen roodheid of irritaties achteraf veroorzaakt. Dit komt mede doordat de wax wordt aangebracht op relatief lage temperaturen.

  • Waxen is reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm

  • Nagenoeg pijnloze waxbehandeling

  • De Hot Waxen worden aangebracht op relatief lage temperaturen

  • Zacht en verzorgend voor je huid, zonder roodheid of irritaties achteraf

  • Heerlijk aromatische geurbelevingen

  • Het haar blijft weken lang weg

  • Je huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren

Hotwax, hotwaxing, hot wax, waxen, Bij deze methode wordt de huid gereinigd en voorbehandeld met een kalmerende olie. De olie zorgt voor een beschermlaag tussen de wax en de huid. Vervolgens brengt de huidtherapeut met een houten spatel de vloeibare wax aan op het te behandelen gebied. Zodra de wax is uitgehard wordt deze met een snelle beweging verwijderd. Tot slot wordt de huid gekalmeerd d.m.v. een verzorgende crème met kamille extract.
Strip wax, stripwax, stripwaxing, strip waxing, De Strip Wax methode wordt gebruikt voor grotere lichaamsoppervlaktes, zoals de benen, rug, borst, armen, oksels en bikinilijn. Nadat de vloeibare wax op de huid is aangebracht, wordt hier een strip op aangebracht die daarna in één snelle beweging verwijderd wordt

13,-

13,-

19,-

45,-

30,-

23,-

20,-

25,-

30,-

30,-

25,-

40,-

Bovenlip

Kin

Bovenlip & kin

Hele benen 

Onderbenen of bovenbenen 

Bikinilijn 

Oksels 

Onderarmen 

Hele armen 

Borst 

Buik 

Rug, incl. schouders

bottom of page