top of page

MEDISCHE PEELINGS

Een medische (gezichts)peeling is een vloeistof die wordt aangebracht op de huid waardoor er een reactie ontstaat. Deze reactie noemen we exfoliëren (afschilferen). Bij exfoliatie verweekt de bovenste laag huidcellen, waardoor deze sneller gaat afschilferen. Tijdens de peeling wordt de huid gevoed d.m.v. krachtige antioxidanten en peptides. De huid wordt gestimuleerd om nieuwe, gezonde huidcellen aan te maken wat onder andere zorgt voor een gladdere en egalere huid.

PEELINGS

lichte medische peeling. Deze krachtige antioxidant peel verheldert en hydrateert de huid. De huid wordt gevoed met antioxidanten en stimuleert een goede hydratatie en heeft een herstellende werking.

PEELINGS

Diepe medishe peeling. Deze peeling is zeer geschikt om alle huidtypen te behandelen met pigmentatie problemen zoals bijv. Melasma, Post inflammatoire hyperpigmentatie (PIH) en acne condities.

De peelings bestaan uit natuurlijke ingrediënten en zuren zoals:

- vitamine c - retinol - kojiczuur - melkzuur - salicylzuur - glycolzuur 

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte tot diepe peelings. De lichte peelings geven progressieve resultaten en hebben slechts een kleine herstelperiode. De diepe peelings geven zeer duidelijke resultaten, maar hebben vaak een langere herstelperiode. 

 

Tijdens het consult wordt de geschikte peeling bepaald d.m.v. uw wensen, verwachtingen en doel(en). Afhankelijk hiervan is er vaak na 1 behandeling al resultaat te zien! In andere gevallen is de peeling in kuurverband nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Om het optimale resultaat te behalen kan de behandeling ondersteund worden door de juiste DermaQuest producten voor thuisgebruik. U krijgt hierover een uitgebreid advies van de huidtherapeut.

 

Medische peelings kunnen worden toegepast bij diverse huidverjongingsbehandelingen, maar worden ook ingezet bij huidproblemen zoals acne en pigment. 

 

 

Medische Peeling

(45 min.)  

Medische peeling 90,-

Huidanalyse

  • Reiniging

  • Verwijderen van oneffenheden

  • Medische Peeling

  • Masker

  • Afsluitende verzorging

bottom of page