top of page

Over BroerZen  Huidtherapie

®

De praktijk staat bekend om eerlijk en betrouwbaar advies en is gespecialiseerd in huidverbetering. Persoonlijke aandacht staat centraal. Iedere behandeling wordt specifiek op de persoon afgestemd, omdat iedere huid anders is en andere behoeften heeft.

U bent verzekerd van huidtherapeutisch onderbouwd en vakkundig advies in een ontspannen setting.

Rianne Broersen
Huidtherapeut & ondernemer 

Mijn passie voor de huid is al op jonge leeftijd begonnen. Ik ben daarom in 2009 gestart met zowel de opleiding schoonheidsspecialist als pedicure. Na deze beide afgerond te hebben in 2012 heb ik ter verdieping met succes de opleiding Allround schoonheidsspecialist gevolgd.

Inmiddels heb ik hierdoor nu al ruim 10 jaar werkervaring en ben ik gespecialiseerd in Wenkbrauwstyling.

 

Omdat ik behoefte had aan meer diepgang ben ik, na vier jaar gestudeerd te hebben, in 2017 afgestudeerd als

HBO-huidtherapeut. Hierdoor is mijn medische en cosmetische kennis over de huid uitgebreid en ben ik mij gaan specialiseren in huidverbetering.

Denk hierbij aan acne- en pigmentbehandelingen, anti-aging en daarnaast productadvies op maat.

 

Om mijn kennis up-to-date te houden en te verbreden volg ik jaarlijks diverse geaccrediteerde cursussen en trainingen. Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en ben lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Daarnaast ben ik HBO geschoold en BIG-geregistreerd.

 

Mijn uitgangspunt is het creëren van een Zen gevoel, waardoor u zich na de behandeling weer fris en ontspannen voelt. De huid is weer in balans, waardoor deze er jong en stralend uitziet.

De praktijk staat bekend om eerlijk en betrouwbaar advies en is gespecialiseerd in huidverbetering. Persoonlijke aandacht staat centraal. Iedere behandeling wordt specifiek op de persoon afgestemd, omdat iedere huid anders is en andere behoeften heeft.  U bent verzekerd van huidtherapeutisch onderbouwd en vakkundig advies in een ontspannen setting.

'Niets maakt meer Zen dan een huid in balans.'

bottom of page